Σχετικά με εμας

Σχετικά με εμάς και την ιστορία μας:

Το 2010, η TOV JS Ukraine ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως ανεξάρτητη μονάδα του ομίλου JS Ukraine. Η δραστηριότητα επικεντρώνεται στη χονδρική διανομή ιατρικού υλικού.

Το 2017 γεννήθηκε η ιδέα για την JS Medical Bulgaria και λίγο αργότερα το 2018 η εταιρεία κυκλοφόρησε στη βουλγαρική αγορά με μια μικρή ποικιλία, αλλά με τεράστια επιθυμία και φιλοδοξία για ανάπτυξη. Λίγα χρόνια αργότερα, στα τέλη του 2021, γεννήθηκε η ιδέα για την JS Medical Greece. Στα μέσα του 2022, η ιδέα υλοποιήθηκε και η JS Medical άρχισε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.

 

Η JS Medical Greece εστιάζει στην παροχή συμβουλών και στην πώληση ειδών γυναικολογίας και γενικών ιατρικών προμηθειών.

Με τα χρόνια, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, μπορούμε με περηφάνια να πούμε ότι καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις αναλωσίμων για ειδικούς 

Μαιευτήρες-γυναικολόγοι, ΩΡΛ, ιατροδιαγνωστικά εργαστήρια, οδοντιατρεία και ινστιτούτα αισθητικής.

Συνεργαζόμαστε με μια μικρή αλλά δεμένη ομάδα επαγγελματιών και ειδικών πωλήσεων, έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή στην επιλογή προϊόντων από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας.

Εδώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εσείς, οι πελάτες και οι συνεργάτες μας θα μπορείτε να κάνετε γρήγορα, εύκολα και άνετα τις παραγγελίες και τις ερωτήσεις σας σε εμάς.